Winderen nyeregalátét díjugratáshoz NanoSilver Line

44 500 Ft
Adóval együtt

Az Anatomic Top Line termékek kiváló minőségű anyagok és szálak felhasználásával készülnek. A természetes nemez és a 100%-os préselt pamut ötvözete kiváló hőszabályzó tulajdonságokkal ruházza fel ezt a nyeregalátétet. A kopásnak kitett felületek plusz megerősítése révén a nyeregalátét még jelentős igénybevétel mellett is megőrzi tetszetős külsejét. Ráadásul az Anatomic Top Line anyagai mosógépben tisztíthatók, így a nyeregalátét többszöri mosás után sem megy össze és nem deformálódik el

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

 

 

 

A Winderen NanoSilver Line termékvonalához tartozó nyeregalátétek alsó rétegét (amely közvetlenül érintkezik a ló hátával) csúcstechnológiás anyagból készítjük, amelynek szálaiba ezüstionokat integráltunk. Az anyag nem engedi a bőrfelszínre távozni az ionokat, ezért gyengéd a bőrhöz, nem befolyásolja annak természetes pH-értékét, így tökéletes megoldást jelent az allergiára hajlamos lovak számára. Ráadásul a szálakban lévő ezüstionok többszöri mosást követően sem veszítenek hatékonyságukból.

Az anyag egyedi szerkezete a nemezréteggel együtt lehetővé teszi a verejték és a nedvesség hatékony eltávolítását. Az ezüstionok a kellemetlen szagokat is csökkentik, így a nyeregalátét hosszabb ideig megőrzi frissességét.