Winderen nyeregalátét díjugratáshoz Raven Gold

37 900 Ft
Adóval együtt

Az Anatomic Top Line termékek kiváló minőségű anyagok és szálak felhasználásával készülnek. A természetes nemez és a 100%-os préselt pamut ötvözete kiváló hőszabályzó tulajdonságokkal ruházza fel ezt a nyeregalátétet. A kopásnak kitett felületek plusz megerősítése révén a nyeregalátét még jelentős igénybevétel mellett is megőrzi tetszetős külsejét. Ráadásul az Anatomic Top Line anyagai mosógépben tisztíthatók, így a nyeregalátét többszöri mosás után sem megy össze és nem deformálódik el

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

 

 

 

A nyeregalátét anatómiai formáját úgy terveztük, hogy igazodjon a ló hátának természetes görbületeihez, és ne csípje be a mar- és gerinckörnyéki érzékeny területeket.

Elülső részének anyagát megemeltük, hogy a lehető legtöbb teret biztosítsa az érzékeny mar számára. A kontúros hátsó rész távol tartja a nyeregalátét szélét a ló gerincétől, megakadályozva a nyomáspontok kialakulását. Emellett a nyeregalátét pont megfelelő merevsége minimalizálja a kockázatát annak, hogy az alátét elmozduljon helyéről edzés közben.